Iз кoнкypcy – з вiдзнaкoю!

99543306

З нагоди 203-ї річниці від дня народження Т.Г.Шевченка, в Сумському обласному театрі для дітей та юнацтва відбувся щорічний обласний відбірковий конкурс читців, присвячений пам’яті Т.Г. Шевченка започаткований управлінням культури і туризму Сумської ОДА.

Організатор конкурсу – Сумський обласний науково – методичний центр культури і мистецтв ставить головною метою даного Конкурсу вивчення, збереження та популяризацію творчої спадщини Т.Г. Шевченка. А також – активізацію діяльності закладів культури області у розвитку жанру художнього читання; залучення молоді до творів класиків та творів сучасної української літератури; виявлення та розкриття творчих здібностей аматорів художнього читання; розширення культурних та інформаційних зв’язків між творчими колективами області.

І вже доброю традицією стала для Відділу культури і туризму Краснопільської РДА участь в цьому Конкурсі. Цього року район представляла учениця 11-Б класу Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ст.. Світлана Мага.

Зі сцени вона емоційно і зворушливо відтворила уривок з поеми «Гайдамаки» додавши до загальної атмосфери зали, пронизаної великою любов’ю усих учасників і глядачів до палкого слова Кобзаря, свій внесок.

За активну участь в обласному відбірковому конкурсі читців присвяченому пам’яті Т.Г. Шевченка конкурсантка була нагороджена дипломом.

Також хочеться додати про особливе ставлення до кожного учасника, гарну організацію роботи штату театру, щоб даний Конкурс пройшов на вищому рівні, щоб в усій своїй повноті творчість геніального українського поета була розкрита масовому глядачеві.
Т. Брахно
бібліотекар читального залу
Краснопільської ЦБС

 

http://krasnews.at.ua/news/iz_konkursu_z_vidznakoju/2017-03-15-7517
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: