Прикордонний відділ «Краснопілля» інформує

36326197

У Краснопільському районі військовослужбовці відділу «Краснопілля» Сумського загону попередили спробу незаконного переміщення через державний кордон України товарів народного споживання.

Під час перевірки держрубежу на напрямку між українським населеним пунктом Грабовське та російським Старосілля прикордонний патруль за кількасот метрів помітив знаходження поблизу кордону автомобіля марки УАЗ та двох осіб, які вивантажували картонні коробки та каністри.

Помітивши наближення прикордонників, невідомі особи сіли в автомобіль та втекли з місця події в напрямку н.п. Грабовське.

Оглянувши місце здійснення протиправної діяльності, правоохоронці виявили 10 пустих 20-літрових каністр та 4 картонні коробки з волоськими горіхами (чищеними).

Наразі виявлений вантаж, який правопорушники скоріш за все планували незаконно перемістити через кордон на територію Росії, встановленим порядком буде переданий працівникам фіскальної служби. Тривають заходи щодо встановлення осіб, причетних до вказаної протиправної діяльності.
Підготував Роман Ткач

 

http://krasnews.at.ua/news/led_ne_pritisnuli_za_gorishki/2017-03-15-7518
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: