Кaмпaнiя дeклapyвaння нaбиpaє oбepтiв

12031556

Краснопільське відділення Сумської МДПІ висловлює вдячність громадянам, які вже задекларували свої доходи які отримали за 2012 рік, адже завдяки усім, хто сум-лінно виконує свій конституційний обов’язок, забезпечуються надходження платежів до бюджетів усіх рівнів. 
Щороку зростає податкова культура громадян, відповідно зростає кількість мешканців району, які самостійно подають декларації та сплачують податки. Так, вже двоє громадян задекларували доходи від реалізації рухомого майна, 4 – від реалізації нерухомого майна, 21 – доходи, отримані у вигляді спадщини та 57 – інші доходи, з яких не було утримано податку на доходи фізичних осіб.

За наслідками поданих декларацій громадянам нараховано до сплати 66,4 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб. Станом на 20 березня 2013 року вже сплатили 21,7 тис. грн. податку.

Нагадуємо, що деклараційна кампанія триває до 1 травня. Отож, поспішіть задек-ларувати свої доходи. Для зручності платників у податковій робочий день продовжено до 19-ї години, а у суботу встановлено чергування з 9-ї до 14-ї години.

http://krasnews.at.ua/news/kampanija_deklaruvannja_nabirae_obertiv/2013-03-21-2637

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: