Кoнцepт для Ocoївcькиx Бepeгинь

56381394

 

91513291.jpg

Привіт, люба наша «районка»! З перших рядків свого листа хочу привітати жінок редакції з минулим святом – 8-го березня. Бажаю всім вам – добра, жіночності, любові, мудрості, весни в душі і серці.

На честь цього свята, у нашому селі Осоївка був проведений вогник, який організували директор БК Скороход Н.Г., та бібліотекар Біденко Л.В.. Найщиріші вітання та побажання лунали жінкам з вуст голови села Бондар О. В. Ведучі зачарували присутніх у залі своєю творчою здібністю читаючи слова подяки мамам, бабусям, сестричкам, і вцілому – жінці. Бо жінка – це берегиня роду людського. Інколи на її плечі лягають важкі руки долі, від якої складно втекти. Та жінка завжди знаходить рішення складних проблем шляхом своєї мудрості та покірності.

На святковому концерті було багато пісень про маму. Їх виконавцями були: В. Денисенко, Н. Скороход, дует у складі В. Тряпіцина та О. Денисенко. Були пісні про кохання та весну і веселі пісні, лунали вони з вуст ансамблю «Берегиня», Н. Скороход, Л. Біденко, Ю. Лазоренко, В. Денисенко, С. Загорулько, В. Тряпіцина, О. Денисенко. Читали вірші учні Осоївського НВК – В. Денисенко, Ю. Лазоренко, Д. Лизогуб, В. Денисенко. Дуже сподобався вірш «Мамо», автором якого є О. Денисенко.

40008763.jpg

Глядачі були дуже задоволені, і не бажали відпускати артистів зі сцени. Артисти і організатори свята дуже вдячні односельцям за їх оплески, щирі посмішки та теплі слова. Окремо вдячні за підтримку голові села О.В. Бондар та директору АФ «Хвиля» В.І. Змислі. Уклін вам до землі! Всього найкращого!
З повагою О. Денисенко

 

http://krasnews.at.ua/news/koncert_dlja_osojivskikh_beregin/2017-03-13-7509
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: