КPACНOПIЛЬCЬКA ВECНA-2017

vesna_2017

Протягом трьох днів у спортивній залі Краснопільської ДЮСШ тривав дитячий турнір з футзалу “Краснопільська весна-2017”, в якому прийняли участь вісім команд: “Фрунзенець 06”, “Фрунзенець 07”, та “Авангард” із м. Суми, “Геліос” (Харків), “Енергетик” (Харківська область), ДЮСШ (смт Велика Писарівка), “Тайфун” (Липова Долина), і, звичайно, краснопільський “Явір”.

Турнір проходив по коловій системі і кожна команда мала можливість зіграти між собою. Не дивлячись на дуже юний вік футболістів, вони продемонстрували хороший рівень майстерності, а напруження боротьби та бажання перемогти було присутнє в кожній грі.

На жаль, у першому ж матчі “Явір” поступився “Енергетику” з рахунком 3:2. Але в інших двох матчах першого ігрового дня підопічні Анатолія Прилєпи зуміли пересилити гіркоту поразки і переграти спочатку команду Писарівки – 5:2, а потім харківський “Геліос”. Наступного дня були перемоги над обома командами “Фрунзенця” і “Авангардом”.

За законами спортивного жанру основний поєдинок чекав на вболівальників в останній день турніру. У разі перемоги над “Тайфуном” краснопільчани мали всі шанси посісти перше місце, але пропустивши першими гол, кинулись відіграватись, інколи забуваючи про оборону, за що в підсумку поплатились – 4:1 на користь “Тайфуну”. Ця поразка не лише позбавила “Явір” “золота”, але й відкинула його на третє місце. Тож Кубок турніру повезла до Харкова команда “Геліос”, а срібло дісталось “Тайфуну”.

13577498.jpg

Та не лише футбольними баталіями запам’ятається “Краснопіль-ська весна-2017”, а різними футбольними конкурсами. Так найкраще жонглював м’ячем краснопільчанин Данил Чепусенко, а його товариша по команді Романа Горенка визнано кращим пенальтистом.
Інф. “Перемоги”

 

http://krasnews.at.ua/news/krasnopilska_vesna_2017/2017-03-25-7560
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: