ГPA CПPAВЖНIX ДIВЧAТ

28610336

 

78573383.jpg

Любителі спорту з нетерпінням чекають перших весняних стартів. Особливо чекали березня юні вихованки Краснопільської ДЮСШ, які грають у футбол не гірше за хлопців, адже саме на початку березня наше селище приймає учасників турніру з футзалу середі дівчат пам’яті майстра спорту, колишнього директора місцевої ДЮСШ Віри Григорівни Стрикиці. До речі цьогорічний турнір ювілейний, десятий, тож і перемога в ньому надавала певного статусу. Позмагатися за Кубок із вихованцями Миколи Рубана прибули команди ДЮСШ з Великої Писарівки, Недригайлова, а також команда “Кристал” з Низів Сумського району.

Після урочистої частини відкриття турніру команди включилися в боротьбу. Це були вже не ті усміхнені дівчата, які ще кілька хвилин тому безтурботно гуляли по спортзалу, а справжні бійці, звичайно у хорошому сенсі цього слова. Були падіння, інколи болючі, не обійшлось і без сліз, але не було грубощів, образ, і це головна відмінність футболу жіночого від чоловічого.

Безумовно, вся увага і підтримка краснопільських вболівальників була прикута до вихованців Краснопільської ДЮСШ. Відразу зазначимо, що наші дівчата поступилися у всіх трьох матчах, але хто бачив їх самовідданість на майданчику, не зможе їх в чомусь докоряти. Грали на рівних але, десь чогось не вистачало, інколи звичайного везіння. Такий він спорт, нічого не вдієш. А переможцем ювілейного турніру пам’яті Віри Стрикиці стала команда з Недригайлова, на другому місці футзалістки, з Великої Писарівки, а замкнули трійку призерів дівчата із Низів.

s50786055.jpg

69494265.jpg

Та не лише кубки і медалі отримали учасники і призери турніру, а й велетні-торти у вигляді футбольних майданчиків. Отримали пам’ятні призи і кращі гравці турніру, у складі краснопільчанок такою заслужено визнано Олександру Білан. (на знімку)

08986065.jpg

Але даний турнір хоч і не приніс нашим дівчатам медалей, зате допоміг набратися досвіду, і це добре показали матчі жіночого турніру з футболу (команди 2001 року народження і молодші), що відбувся днями на полі ФЦ “Барса” в Сумах. Вихованці Миколи Рубана посіли четверте місце серед восьми команд, поступившись у поєдинку за третє місце значно досвідченішій сумській “Барсі”.

Тож віримо, що великі перемоги наших юних футболісток вже у недалекому майбутньому.
Інф. “Перемоги”

http://krasnews.at.ua/news/gra_spravzhnikh_divchat/2017-03-25-7559

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: