КPACНOПIЛЬCЬКI PEЗEPВICТИ ВИPУШИЛИ НA НAВЧAЛЬНI ЗБOPИ

03153685

Відновлювати знання вирушили вісімнадцять військовослужбовців Краснопільщини з оперативного резерву першої черги. Всі вони з різних хвиль мобілізації, з різних бригад, різного віку, але всіх їх об’єднує одне – усі вони захищали Україну від ворога.

– Оперативний резерв – це хлопці, які пройшли бойові дії, демобілізувалися. – розповідає заступник райвійськкомату Краснопільського РВК Ігор Сатрапінський. – На самих навчаннях будуть відпрацьовуватися ті питання, які хлопці вже колись знали, навички за фахом. Тобто за цих 12 днів резервісти мають згадати те, що вони знали і чим займалися в армії.

Самі чоловіки не багатослівні, і певна річ, величезної радості не випромінюють, адже не в санаторій вирішують, більше того, дехто з них лише кілька місяців демобілізувався, проте такі збори вважають потрібними.

– Я й від повістки служити не “відлинював”, – каже резервіст Олександр. – Я в армію свого часу пішов за бажанням, і в АТО теж був. Більше року відслужив, тому ховатись десь через ці десять днів вважаю не серйозним. Думаю, проведемо з користю ці навчання.

Резервіст Віталій лише кілька місяців тому повернувся з передової. Тут його знову запросили до військкомату.
– Я вже пройшов пекло війни, я знаю, що це таке – вчасно і в повній мірі не підготовлені солдати. Тепер потрапив в оперативний резерв, їду на навчання. Треба відпрацювати навички, бо ситуація на фронті складна і ми повинні бути готові до всього. А ще це нагода зустрітись із товаришами, з якими зовсім недавно перебували на передовій.
Інформація Краснопільської районної газети “Перемога”.

http://krasnews.at.ua/news/krasnopilski_rezervisti_virushili_na_navchalni_zbori/2016-09-29-6854

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: