Кpизи пpиxoдять i вiдxoдять, a «Пepeмoгa» – зaлишaєтьcя!

peredplata

Не читати місцевої преси – це значить не бути в курсі місцевих подій, що для будь-якого жителя Краснопільщини скоріше мінус, ніж плюс. Ми любимо своїх постійних читачів, хто з року в рік оформляє річну передплату на «Перемогу», і в знак вдячності щороку проводимо для них розіграш речової лотереї.

47771730.jpg

Ось і цього разу із радістю повідомляємо, що перелік призів поповнився. Так, ФОП «Сухіх» надав для розіграшу ФЛЕШ-НАКОПИЧУВАЧ ДЛЯ ЗБЕРГІННЯ ДАНИХ «Kingston 8GB DTSE3» та ДІЛОВИЙ ЩОДЕННИК. Хто так чи інакше має справу з комп’терною технікою, підтвердить – ФОП «Сухіх» реклами не потребує, а тим, хто лише збирається придбати ПК, повідомляємо – що отримати повний спектр послуг з консультації, придбанні, гарантійному та післягарантійному обслуговуванні комп’ютерної та офісної техніки можна в Краснопіллі по пров. Дорожньому, 3.

26957121.jpg

А для тих, хто далекий від високих технологій, але полюбляє смачно поїсти, редакція газети «Перемога» пропонує як приз для річних передплатників МУЛЬТИВАРКУ. Замість реклами нагадуємо, що «Перемогу» можна передплатити у будь-якому відділенні поштового зв’язку району, а також у листонош.

Передплатіть наше видання на рік, надайте копію абонемента в редакцію за адресою: смт Краснопілля, вул. Сумська, 16, і хто знає, можливо саме ви станете володарем призів від нашої газети. Кризи приходять і йдуть, а «Перемога» – залишається. І це прекрасно!

Запрошуємо до співпраці підприємців, товариства, прихильників газети до участі в нашій акції. Ви надаєте призи для наших передплатників, а ми вам безкоштовну рекламу. ВАШ ПРИЗ – НАША РЕКЛАМА! Більше того вашу рекламу ми безкоштовно продублюємо на сайті “Краснопілля. Край Слобожанський”, що збільшить аудиторію ваших потенційних клієнтів. Якщо така пропозиція когось зацікавила – телефонуйте 7-12-80, 7-13-64 або 050-064-94-14.

http://krasnews.at.ua/news/krizi_prikhodjat_i_vidkhodjat_a_peremoga_zalishaetsja/2016-10-10-6901

Поділитися в соціальних мережах

Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Поділитися в Однокласниках
Рейтинг: 0

Автор публикации

Громадський портал Краснопілля - Редактор 9
не в сети 16 години

Громадський портал Краснопілля - Редактор

Комментарии: 8Публикации: 5951Регистрация: 29-04-2016

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: