Краснопільчан запросили на свято

Сім’я – ось що найважливіше, ось що змушує битися кожне серце.

18 травня 2018 у Миропіллі пройшло святкування «Дня матері».

До цього дня готувалися з особливим завзяттям, адже на свято прийшли улюблені мами і татусі, бабусі та дідусі, маленькі та дорослі мешканці села, на яких чекали святковий концерт та фотовиставка присвячена сім’ї «Чарівна мить».

Миропільська сільська рада люб’язно запросила Краснопільський відділ освіти, молоді та спорту прийняти участь у фотовиставці і показати талановиті роботи наших фотографів.

Завітавши до святкової зали, з перших хвилин розумієш, що це не просто знімки, а «вікна». Кожне фото, то є вікно у чиюсь сім’ю, в інший світ. Ось у тому вікні дитячі очі, повні надії і мрій, а он у тому – молоде, закохане подружжя… Усміхнена сім’я на родинному святі… Он у тих вікнах очі дівчинки, яка вперше побачила Діда Мороза, а в тому – віра і впевненість, що нас чекає безхмарне майбутнє… І виходиш із зали повен життєрадісних емоцій, йдеш вулицею мирного села і розумієш: це не просто фотовиставка присвячена сім’ї, це різні дні, різні долі зібрані в одному місці. Щасливі дні, сповнені радістю, вірою і надією у сонячне майбутнє.

Поділитися цим:

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: