Кyбoк “Вiзaвi – 2017”

Креативність, неординарність, високий рівень виконавської майстерності, оригінальність постановок, сучасний репертуар та активна діяльність хореографічного колективу “Доміно” Краснопільського ЦДЮТ підтверджується численними здобутками. Зокрема, 2017 рік розпочався для колективу Всеукраїнським фестивалем-конкурсом “Кубок Візаві – 2017”, що проходить у Сумах традиційно двічі на рік. Зустрічає фестиваль професіоналів та любителів мистецтва танцю з усієї України.74086586.jpg

Вихованці хореографічних колективів “Ладушки”, “Алегро”, “Доміно” Краснопільського ЦДЮТ (кер. Гриценко С.М.) на сцені Сумського палацу для дітей та юнацтва ім. Фрунзе у номінаціях “Міні Народний танець і стилізація” та “Ювенали 1, Ювенали 2 – народний танець і стилізація” у рамках конкурсної програми представили номери у категоріях: “Сонячний віночок” , композиція “Гуцульські мотиви”, “Грузія”.

75131851.jpg

Конкурсний день видався насиченим для юних танцівників, але втому перемагала радість, адже цього разу колективи привезли додому аж три призових місця у різних категоріях та міні-трофеї: І місце – колектив “Ладушки”, ІІ місце – колектив “Доміно”, ІІІ місце – колектив “Алегро”.

Тож нехай відзнаки лише примножуються! Бажаємо подальших перемог, бо наші діти – майбутнє української нації – найкращі!
І. Акименко,
культорганізатор ЦДЮТ.

 

http://krasnews.at.ua/news/kubok_vizavi_2017/2017-01-25-7310
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: