Ми paдi кoжнiй дитинi i кoжнiй poдинi!

91008904

 

77744001.jpg

Початкова школа – це країна дзвінкого сміху, щасливих сяючих очей, перших радощів, відкриттів. Початкова школа – це фундамент шкільної освіти, від якого залежать знання й успіхи дитини у майбутньому житті.

Щороку Краснопільська гімназія гостинно відкриває двері для шестирічних діток у «Школу в природі», мета якої – організація дітей у новому колективі і незвичній для них атмосфері, полегшити перехід від дитячого садка до школи, позитивно налаштувати малят до навчання. Водночас педагогічні працівники, знайомлячись із дітьми, надають батькам індивідуальні консультації у рамках роботи консультпункту.

39503382.jpg

Так, 08 квітня 2017 року учитель початкових класів Завалій А.А. провела останнє заняття для майбутніх першокласників. Малят гостинно вітали й учні гімназії, які демонстрували свої знання з хімії, фізики, біології, англійської мови. Діти із захопленням спостерігали за «діючим вулканом», невагомою кулькою, показали у грі свої знання з англійської мови.

57214816.jpg

00249110.jpg

Тож запрошуємо майбутніх першокласників до Краснопільської гімназії! Досвідчені педагоги докладуть усіх зусиль, щоб сформувати особистість дитини, збагатити її духовний світ, виховати справжніх патріотів країни, яким жити у майбутньому суспільстві. Ми раді кожній дитині і кожній родині!
Чекаємо на Вас!

 

http://krasnews.at.ua/news/mi_radi_kozhnij_ditini_i_kozhnij_rodini/2017-04-20-7666
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: