Нa Cyмщинi зacyджeнo тepopиcтa

17752459

Мешканця Сум, який брав участь у незаконних збройних формуваннях т. зв. «ДНР», а також намагався створити терористичну групу у Сумах, засуджено до позбавлення волі.

Встановлено, що житель Сум у 2014 році виїхав до т.зв. «ДНР», де брав активну участь у бойових діях проти сил антитерористичної операції.

Згодом, виконуючи завдання російських спецслужб, він повернувся на Сумщину, де намагався підшукати однодумців та створити у регіоні диверсійно-терористичну групу для виконання терористичних актів.

Не довівши свої злочинні наміри до кінця, намагаючись уникнути відповідальності, зловмисник невдовзі знову виїхав до т.зв. «ДНР», де перебуває на даний час.

Слідством, яке здійснювало Управління СБУ в Сумській області за процесуального керівництва прокуратури Сумської області, встановлено всі обставини протиправних дій терориста та зібрано достатню доказову базу, яка стала підставою винесення обвинувального вироку судовими органами.

Згідно з рішенням Охтирського міськрайонного суду Сумської області його визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 110 та ч. 1 ст. 258-3, а також ч. 2 ст. 15 та ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України, та засуджено до чотирнадцяти років позбавлення волі.
Прес-група УСБУ в Сумській області

 

http://krasnews.at.ua/news/na_sumshhini_zasudzheno_terorista/2017-02-08-7367
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: