Нeзлaмнi дyxoм: пopaнeнi вeтepaни AТO вpaзили фiзичнoю cилoю

01305521

 

 

30347611.jpg

У Києві відбулися силові змагання під назвою “Відважний воїн”, участь в яких взяли участь бійці, які втратили кінцівки. Серед 18 відважних і наш земляк, боєць батальйону “Донбас”, народний Герой України Анатолій “Бугор” Горбенко.

Проект “Відважний воїн” ініціював воїн-розвідник 92 окремої механізованої бригади Михайло Ващенко, який сам втратив кінцівку на Сході України. Михайло вирішив своїм проектом допомагати іншим бійцям, яким доводиться звикати до протезів, адаптуватися до мирного життя. За допомогою проекту організатори хочуть допомогти ветеранам АТО, незважаючи на фізичні обмеження, через спорт відкрити для себе шлях до незалежності і нового життя.

37974602.jpg

Для воїнів провели інтенсивне тренування, після чого вони пройшли низку етапів в естафеті: проїхали індивідуальну відстань на велотренажері, качали прес, перекидали покришку від вантажівки, пропливли індивідуальну відстань на тренажері-байдарці.

92695684.jpg

40360824.jpg

Ветерани АТО довели, що душевні й фізичні рани, які залишила війна, – не привід опускати руки. А спеціальну програму підтримки тяжкопоранених побратимів ветерани АТО запровадили самі.

Переможця не визначили, адже вважають, що пройти війну, втратити здоров’я, але не зламатися – це і є перемога. Всіх ветеранів-учасників нагороджувала найсильніша людина планети – Василь Вірастюк.

 

http://krasnews.at.ua/news/nezlamni_dukhom_poraneni_veterani_ato_vrazili_fizichnoju_siloju/2016-12-12-7140
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: