Кoнцepт пoлiфoнiчнoї мyзики у Краснопіллі

pol

Нещодавно в концертному залі дитячої музичної школи вперше відбувся концерт поліфонічної музики. Кращі учні музичного відділення грали твори великих композиторів – І.С. Баха, Г.Генделя, В Моцарта, Д. Циполі, І. Шмітца та інших. Діти грали на синтезаторі, налаштованому на звучання органу. Слухачі нібито побували в органному залі.

Учні з захопленням і піднесеним настроєм виконували Менуети, Інвенції, Прилюдії, Фугети видатних композиторів. Грою поліфонії діти починають оволодівати вже на початковому етапі навчання і до закінчення музичної школи.

У давнину діти народу простого не навчалися в музичних школах, вони ставали до господарської роботи допомагати батькам, а в містах – займатися батьківським ремеслом.

А зараз діти навіть із сіл мають змогу залучатися до прекрасного. В концерті брали участь: Колота Марія (сім’я Бондарєвих) з Угроїд, Циганкова Альона з Самотоївки, Зеленська Марина з Хмелівки, Мельник Вікторія з Хмелівки, Жук Ліза, Придатко Діана, Кеда Айна, Коваль Богдана, Давиденко Маргарита, Лопатченко Даша.

Як виконавці, так і слухачі отримали велике задоволення від концерту і запропонували проводити такі заходи частіше.
В. Висоцька,
директор Краснопільської ДМШ.

 

http://krasnews.at.ua/news/koncert_polifonichnoji_muziki/2016-12-11-7139
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: