OБOPOНЦI НEЗAЛEЖНOCТI

s01932744

Нещодавно ми відзначили 25-ту річницю Незалежності нашої держави. Український народ протягом не одного століття боровся за свою свободу, соборність та незалежність. Сьогодні, коли на нашу територіальну цілісність знову зазіхають, Українська держава має на кого покластися. Військовослужбовці Збройних Сил України стали справжніми героями-захисниками, які потом і кров’ю, зі зброєю в руках стояли і стоять на захисті східних кордонів держави. s96607424.jpg

Ситуація в державі вносить свої корективи у наше повсякдення життя і вітаючи на урочистостях з нагоди Дня незалежності України керівників підприємств, виробничників, працівників соціальної сфери, громадських активістів, ми відзначаємо тих жителів району, які захищали незалежність нашої держави у ході антитерористичної операції на сході України.

Так, під час урочистостей на центральній площі селища Грамоти райдержадміністрації та районної ради за героїзм, відвагу, мужність, проявлену в зоні АТО та з нагоди 25-ї річниці незалежності України вручено учасникам бойових дій Анатолію Шведюку, Юрію Колодці, Олександру Сердюку, Юрію Середі, Володимиру Старкову.

s87169780.jpg

Відзнаки начальника генштабу Міністерства оборони України «Учасник АТО» вручено Сергію Грачову, Сергію Гавришу, Андрію Грубому, яким бурхливо аплодували не лише рідні героїв, а й усі присутні на площі. В урочистій церемонії нагородження взяли участь т.в.о. військового комісара Краснопільського райвійськкомату, майор Ігор Сатрапінський та начальник відділу забезпечення райвійськкомату полковник Сергій Шубін, який не з чуток знає, що таке військовий обов’язок, адже свого часу пройшов війну в Афганістані.

s68805920.jpg

s42129331.jpg


“Мені дуже приємно сьогодні вручати ці відзнаки хлопцям, які в різні хвилі мобілізації, в різних родах військ стали на захист України, – говорить майор Ігор Сатрапінський. – Бажаю всім нам мирного життя, а ще щоб не забували хлопців, які зараз перебувають на передовій, завжди допомагали, щоб вони знали – у них є друзі, є міцний тил».
Інф. Краснопільського райвійськкомату.

 

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: