УВAГA! Бyдe пpoвeдeнo aнoнiмнe aнкeтyвaння

s40445940

Шановні учасники процесу та відвідувачі суду! З метою отримання аналізу доступності правосуддя для громадян, розроблення рекомендацій для вирішення проблемних питань і удосконалення діяльності роботи суду, а також Відповідно до п. 2 Рішення Ради суддів України №28 від 02.04.2015 р. та на виконання п. 3 Рішення Ради суддів України №35 від 12.05.2016 р. «Про реалізацію «Системи оцінювання роботи суду»:

ПОВІДОМЛЯЄМО:
Що з 29 серпня по 16 вересня 2016 року в Краснопільському районному суді Сумської області буде проведено анонімне опитування громадян.

Анкети відповідного зразка будуть розміщені на столі біля інформаційних стендів, а також їх можна буде отримати в представників суду: керівника апарату суду Придатко Віталія Миколайовича, заступника керівника апарату суду Щербак Олександра Олександровича та судового розпорядника Завгородня Світлана Миколаївна. Відповідно.
Всім учасникам процесу, а також відвідувачам суду буде запропоновано заповнити анкету, після чого кинути у спеціальну скриньку.

Результати опитування будуть оброблені та опрацьовані, після чого будуть опубліковані на веб-сторінці суду, а також в засобах ЗМІ.

Тому, шановні громадяни, велике прохання взяти активну участь у проведенні анонімного опитування, з метою покращення діяльності роботи суду та судової влади.

http://krasnews.at.ua/news/uvaga_bude_provedeno_anonimne_anketuvannja/2016-08-26-6747

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: