Oлeкcaндp CУГOНЯКO: Гpoмaдa мaє cфopмyвaти пpiopитeти з якими вжe y вepecнi змiг би вийти дo Кaбмiнy y виглядi пpoпoзицiй

Нардеп Олександр Сугонякознову і відвідав Краснопільщину, побував на сесії Краснопільської об’єднаної територіальної громади. Спілкуючись з депутатами Краснопільської ОТГ він наголосив на тому, що надважливо мати спільне бачення щодо проблем, пропозицій, зауважень, планів розвитку громади. Все це він готовий врахувати та взяти до уваги у своїй роботі, як народного депутата.

“На мій погляд, найчутливіше питання, яке хвилює людей, це дорожня галузь та залучення інвестицій. Так, у нас на Краснопільщині вже є гарний приклад, коли інвестори групи компаній GUALA PACK GROUP зайшли в село Тур’ю, де створили потужне підприємство і це не межа, можна працювати і домовлятися з інвесторами щодо залучення нових інвестицій. Але перш ніж продовжувати перемовини треба виконати обіцяне, а саме побудувати якісні дороги, без яких жоден інвестор не зайде в прикордонний район з багатомільйонними інвестиціями

Більше того, сьогодні від перевиконання планів Сумської митниці на ремонт доріг надійшло близько 300 мільйонів гривень. Потреби Сумщини – більше мільярда гривень, проте з цих 300 мільйонів 28 мільйонів вже затверджено на будівництво дороги до с. Тур’я.

55199262.jpg

Окрім вічної проблеми ремонту доріг є й приємні моменти – це будівництво так званої «розумної школи» в Краснопіллі, на цей проект нам вдалося теж залучити держані субвенції.

Спілкуючись з депутатами наголосив, що громада має сформувати пріоритети з якими вже у вересні зміг би вийти до Кабміну у вигляді пропозицій. Якщо потрібно, нехай відбудуться громадські слухання, публічні обговорення. Також вважаю доцільним розробити щось на кшталт плану соціально-економічного розвитку Краснопільської ОТГ, виконання якого дозволить громаді стати профіцитною.

Наголосив і наголошую – готовий підтримати та внести до парламенту пропозиції від громади, що стосуються питань дерегуляції, податків на місцях, будь-яких інших питань, вирішення яких піде на користь громаді” – – поділився на свой сторінці у ФБ Олександр Сугоняко.

https://www.facebook.com

 

http://krasnews.at.ua/news/oleksandr_sugonjako_gromada_mae_sformuvati_prioriteti_z_jakimi_vzhe_u_veresni_zmig_bi_vijti_do_kabminu_u_vigljadi_propozicij/2017-08-14-8219

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: