Пoліція Краснопілля інформує

34173376

На даний час на території України незаконно функціонують мережі інтерактивних клубів та букмекерських контор: “В мережі”, “Мережа”, “Фаворит”, “Фаворит Спорт”, “Дрімлото”, “Лотомаркет”, “Онлайн”, “Парі Матч”, ” Лабіринт”, та інші, які налічують понад 2 тисячі (кількість постійно змінюється) закладів, де завуальовано надаються послуги населенню з доступу до азартних ігор за допомогою комп’ютерної техніки шляхом реклами на робочих столах комп’ютерів онлайн – казино, букмекерських контор, технічні майданчики яких розташовані за межами України.

Особливого масштабу зазначені негативні явища набули у містах, районних центрах Сумської області.
Поширені також випадки надання послуг грального бізнесу у закладах, які замасковані під виглядом розповсюджувачів державних лотерей ТОВ “М.С.Л.”, а саме: “ЗОЛОТИЙ ТРІУМФ”, “СПОРТЛІГА”.

Просимо бути обачливими, щодо себе та Ваших близьких, рідних, які захоплюються даним видом ігор, так як це місця з підвищеною криміногенною ситуацією, заклади розповсюдження та вживання наркотичних засобів і спиртних напоїв, що призводить до зростання соціальної напруги та скоєння інших криміногенних правопорушень.

Тож якщо Вам відоме місце розташування даних закладів, просимо зателефонувати до Краснопільського відділення поліції за номером 102 та 0503079886.
Н.Пошелюжна,
інспектор Краснопільського ВП.

 

http://krasnews.at.ua/news/postaviti_krapku_u_borotbi_z_gralnim_biznesom/2016-12-18-7153
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: