Пoдaткoвi вicтi: Пpo нaдxoджeння дo бюджeтy тa мoжливe cкopoчeння

53943142

Вагомий внесок у соціально-економічний розвиток району робить державна податкова служба, яка разом з місцевими органами влади забезпечує своєчасне і повне надходження коштів до бюджету і є ключовою ланкою сучасної соціально-економічної структури.

43724209.jpg

За січень-квітень 2013 року Краснопільським відділенням Сумської міжрайонної державної податкової інспекції до Зведеного бюджету мобілізовано 13174,1 тис.грн. податків, зборів і обов’язкових платежів. Бюджет отримав на 286,6 тис.грн. більше, ніж у 2012 році.

До державного бюджету платниками податків сплачено 1979,3 тис.грн., що становить 84,6% до показників минулого року.

До місцевого бюджету за січень-квітень 2013 року платниками району сплачено 11194,8 тис.грн., що на 6,1% або 645,5 тис.грн. більше, ніж у відповідному періоді минулого року.

В. Гулий,
заступник начальника інспекції –
начальник Краснопільського відділення Сумської МДПІ


Між тим, після злиття податкової та митної служб в структуру Міндоходов і зборів на Сумщині роботу втратять близько 400 осіб.

«Происходит слияние функций и сокращается число сотрудников. Общее сокращение – по гражданским сотрудникам – на 10%, по таможне – на 17% и почти на треть сокращается штат налоговой милиции», — повідомив на прес-конференції 17 травня Олександр СЕМЧЕНКО, який нещодавно очолив головне управління Міндоходов в Сумській області. Він вважає, що об’єднання податкових та митних органів піде на користь бізнесменам і поліпшить сервіс і якість надаваних послуг.

Що стосується скорочень, то за словами Олександра Семченко, в цілому по двох службам у Сумській області скорочення складе близько 400 осіб. «Знімемо баласт», – сказав він.

Джерело: http://rama.com.ua/na-sums….ennikov

http://krasnews.at.ua/news/podatkovi_visti_pro_nadkhodzhennja_do_bjudzhetu_ta_mozhlive_skorochennja/2013-05-18-2822

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: