Пoвepнyлиcя пepeмoжцями

32432770

Чудового весняного сонячного дня у м. Сумах вперше пройшов І Всеукраїнський фестиваль – конкурс інструментального, вокального, хореографічного, театрального, циркового мистецтв та театрів мод з весняною назвою “Первоцвіти”, в якому прийняли участь 450 учасників. Тільки 120 по класу фортепіано – і це говорить про те, що фортепіано – популярний інструмент.


Прийняли участь у фестивалі-конкурсі 4 кращі обдаровані учениці Краснопільської музичної школи – Давиденко Маргарита (6 кл.), Придатко Діана (3 кл.), Жук Ліза (1 кл.), Патютько Владислава (4 кл.). Дівчата їхали на конкурс, щоб представити і свій район, і свою школу, а перемога – то вже як кому поталанить. І фортуна їм посміхнулась – всі перемогли, кожна у своїй номінації.

Але перемоги ніколи не буває без наполегливої праці учня і викладача, і тільки вони знають, скільки разів програли твори, скільки працювали над технічними ускладненнями творів, звуковидобуванням, щоб прозвучав твір. І ось результати: Давиденко Маргарита – диплом лауреата І ступеню (І середня категорія), диплом лауреата ІІ ступеню (молодша категорія) – Придатко Діана, Жук Ліза – диплом лауреата ІІІ ступеню, (викладач Висоцька В.В.); Патютько Владислава – диплом лауреата ІІІ ступеню. (викладач Литвин Т.М.).

Викладач Висоцька В.В. отримала подяку від директора творчого проекту “Тріумф – Fest” – за професіоналізм, наполегливу працю, увагу і турботу до вихованців.

На таких фестивалях-конкурсах діти краще пізнають глибини мистецтва, розширюють свій кругозір, стають впевненішими, більш артистичними, вольовими, працьовитими.
Тож побажаємо юним даруванням підкорення нових висот.
Інф. Краснопільської ДМШ.

http://krasnews.at.ua/news/povernulisja_peremozhcjami/2017-04-02-7587

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: