Зycтpiч з зeмлякoм

04378383

Відходять в вічність сивочолі ветерани,
І дні минулі час несе рікою.
Та дні воєнні знову близько стали,
І знов на захист воїн став стіною.
Війна – це горе, як її не звати:
Афганська, Вітчизняна чи АТО,
Ідуть у бій захисники-солдати
Землю від навали захищати.

91305250.jpg

Дійсно, війна приносить багато горя, біди, відчаю, але є люди, які захищають нас, наше мирне небо. Є люди, які допомагають це наблизити, намагаються внести свій вклад у перемогу – зі зброєю в руках, з гітарою та гостинцями з рідного дому. В нашому навчальному закладі стали традиційними зустрічі з цікавими людьми. В середині березня до нашого закладу завітав Щеглов Володимир Олександрович. Наш земляк, полковник запасу, на сьогоднішній день займається волонтерською діяльністю, виступає з концертами для українських воїнів на сході в місцях їх розташування.
Володимир Олександрович служив в Афганістані, був командиром вертольоту.

44776152.jpg

Кавалер орденів “Червона зірка”, “За службу Батьківщині”, “Захисник Вітчизни”, має волонтерські та церковну нагороди. Автор сотень пісень та віршів, випустив декілька альбомів, багато виступає в Сумах, на різних фестивалях авторської пісні, воїнам і звичайним людям дарує свою творчість. От і ми, учні та працівники закладу через пісні, через живе спілкування познайомилися з цією талановитою, щирою людиною, справжнім патріотом, відданим своєму народові, своїй державі.

00226576.jpg

Звучали пісні про батьківщину, рідне Миропілля та Сумщину, про воєнних побратимів, про коханих та вірних подруг, про минуле і сьогодення. Сьогодення, яке хвилює і перевертає душу, не дає спокійно жити, заставляє боротись і перемогти. І родина Щеглових все робить для цього, недарма військову династію в четвертому поколінні продовжує син Євген,який теж пройшов АТО. Було багато питань, відповідей і, звичайно, подарунків: ми передали малюнки, плакати, щоб підтримати наших бійців, а Володимир Олександрович подарував диск, плакати з своїми автографами і, звичайно, свою творчість. Дякуємо за це від щирого серця!

85251841.jpg

P.S. Діти на чолі з президентом учнівського самоврядування вирішили долучитися до волонтерської діяльності. Триває збір продуктів, малюнків, листів підтримки, все це Володимир Олександрович пообіцяв доставити до зони АТО.
О. Шульга,
кл.керівник 9 класу Миропільського НВК.

 

http://krasnews.at.ua/news/zustrich_z_zemljakom/2017-04-02-7586

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: