«Пpигoди Cнiгypoньки в кaзкoвoмy лici»

30351579

Багато веселих свят приносить нам зима, і як завжди ведеться, де свята, там і подарунки. Вже традиційно в Тур’янському сільському будинку культури щорічно відбувається новорічне театралізоване свято для дітей, яке перетворюється в яскраву захоплюючу казку. Так і в цьому році завітала тур’янська дітвора до будинку культури, шоб переглянути новорічну казку за участю драматичного дитячого гуртка Тур’янського СБК.

За сценарієм Баба-яга (Роєнко Н.) разом з Ягуськами (Чалих К. та Гусаковою Д.) викрали Діда Мороза (Жук О.), а Снігуронька (Маслова С.), щоб визволити Дідуся, відправилася мандрувати казками та збирати чарівні кільця для Баби -яги. Вона побувала у гостях у Василиси Премудрої (Демиденко А.), Червоної Шапочки (Грищенко Ж.), Русалоньки (Кобушка А.) та Ученого Кота (Рябченко С.), Буратіно (Галушка Р.),Омелька (Макєєв Д.), Старого (Чалих Л.) та Старої (Чалих Л.), в мандрах їй допомагала Добра Чарівниця (Гусакова В.).

Казкові герої не хотіли просто так віддавати чарівні кільця, тому Снігуронька разом з присутніми дітьми відгадували загадки Василиси Премудрої, їли наввипередки пиріжки Червоної Шапочки, готували казку на новий лад для Русалоньки, допомагали вчити уроки Буратіно, танцювали під Омелькову дудку, змагалися у спортивних конкурсах зі Старим та Старою. Після того, як Снігуронька зібрала 6 чарівних кілець, Баба -яга повернула Діда Мороза та надівши на себе чарівні кільця перетворилася на молоду дівчину.

Свято продовжилося піснями, конкурсами, звісно не обійшлося без солодких подарунків від Діда Мороза. Завершилося свято Святковою дитячою дискотекою.

 

http://krasnews.at.ua/news/prigodi_sniguronki_v_kazkovomu_lisi/2017-01-19-7287
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: