ПPИЗIВ ДOДAЄТЬCЯ!

peredplata

Триває передплатна кампанія періодичних видань на 2017 рік. Як ви вже знаєте із попередніх анонсів, редакція газети «Перемога» теж оголосила передплату на районний часопис, який ось уже 85-ий рік нестиме інформацію із життя громади Краснопільщини у ваші домівки. Сподіваємося, шановні читачі, що і надалі не зраджуватимете нашій дружбі. У вас буде можливість читати не тільки інформаційні та аналітичні публікації, а й зможете висловити свою громадянську позицію у розумінні суспільних явищ та подій, написати про людей хороших, розмістити оголошення та рекламу.

53946383.jpg

А ще для вас ми оголошуємо розіграш призів і з радістю повідомляємо, що їх додалося. Так ФГ «Відродження» (директор В. В. Стрикиця) надає для розіграшу ЦЕНТНЕР ЗЕРНА (ЯМЕНЮ). Оскільки більшість наших читачів тримає вдома живність, тож зерно не буде зайвим.

26152382.jpg

В свою чергу редакція газети «Перемога» пропонує для домогосподарок розіграшу ще один свій приз – ПРИСТРІЙ ДЛЯ ШВИДКОГО ВИСУШУВАННЯ ЗЕЛЕНІ, САЛАТУ

Нагадуємо, хто передплатить нашу газету на рік і надішле копію квитанції до редакції, матимуть право взяти участь в традиційній акції “Передплатіть і виграйте!”.

Запрошуємо до співпраці підприємців, товариства, прихильників газети до участі в нашій акції. Ви надаєте призи для наших передплатників, а ми вам безкоштовну рекламу. ВАШ ПРИЗ – НАША РЕКЛАМА! 

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

http://krasnews.at.ua/news/priziv_dodaetsja/2016-10-16-6910

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: