ПРОДОВЖУЄТЬСЯ РОБОТА ПО ПОКРАЩЕННЮ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОЇ БАЗИ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ЦРЛ

zrl0

Задля покращення якості медичної допомоги в районі 2016 рік був оголошений роком охорони здоров’я, де окремими пунктами визначено ряд заходів щодо покращення роботи Краснопільської центральної районної лікарні, де днями відбулася нарада за участі голів райдержадміністрації Юрія Яремчука та Віталія Савоненка, заступника голови райдержадміністрації Ірини Юхти з головним лікарем та керівниками відділень райлікарні з питань проведення в районі реформ з децентралізації, формування Краснопільської об’єднаної територіальної громади, перспективи подальшої роботи закладу в контексті майбутньої громади.

– Сьогодні ми маємо фінансові можливості для придбання додаткового обладнання, вирішення нагальних проблем центральної лікарні та виконання ряду інших заходів спрямованих на покращення обслуговування жителів району, – наголосив Юрій Яремчук.

До прикладу, до кінця року планується завершення робіт по поліклінічному відділенню, зокрема заміна вікон на енергозберігаючі металопластикові. Також планується придбання додаткового обладнання для лабораторії. Позитивний висновок отримали чотири проекти програми «Кусаноне» уряду Японії по Краснопільській ЦРЛ, а саме: «Придбання парового стерилізатора», «Придбання електричної дезінфекційної камери», «Придбання кисневого концентратора», «Придбання Гастродуоденоскопа». Нині ведеться робота з одним із благодійних фондів по облаштуванню дитячого кабінету стоматологічного відділення та вирішується питання створення фізіотерапевтичного кабінету для дітей району.

Під час наради також було обговорено ряд питань щодо зміцнення матеріально-технічної бази та подальшої роботи медичного закладу у 2017 році. Головному лікарю Краснопільської ЦРЛ Євгену Івахненку було запропоновано визначитися з тим медичним обладнанням, яке необхідно придбати в найближчий час.

В ході розмови з лікарями Краснопільського району керівники району проінформували присутніх про перспективи об’єднання, про фінансову спроможність територіальної громади, утримання закладів соціальної сфери тощо.

Джерело:http://krn.sm.gov.ua/index.php/uk/8-novini/3813-prodovzhuetsya-robota-po-pokrashchennyu-materialno-tekhnichnoji-bazi-krasnopilskoji-tsrl-v-ramkakh-vikonannya-zakhodiv-roku-okhoroni-zdorov-ya

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: