Проведено робочу нараду щодо передачі РПК у власність Краснопільської ОТГ

Робочу нараду щодо передачі районного Палацу культури у комунальну власність Краснопільської селищної ради провів голова районної ради Віталій Савоненко за участю начальника відділу культури та туризму райдержадміністрації Анжели Назаренко та працівників виконавчого апарату районної ради.

На початку В.О. Савоненко зазначив, що мета наради – напрацювати та обговорити можливі проблемні питання, які можуть виникнути при передачі майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ району у власність об’єднаної територіальної громади та можливі варіанти їх вирішення. «Головним завданням для органів влади як районного рівня, так і для Краснопільської селищної ради є максимальне збереження всіх існуючих культурних закладів і робочих місць, створення належних умов для культурного розвитку жителів територіальних громад та сприяння залученню їх до спільного процесу створення культурних цінностей, – зазначив Віталій Олексійович. – Необхідно правильно організувати роботу, щоб населення не відчуло дискомфорту в отриманні будь-яких послуг в цілому та спрацювати на випередження – прийняти відповідні рішення сесій районної ради». Також очільник району зазначив, що районна рада має за мету обрати безболісний шлях перерозподілу соціально-культурних установ та послуг, які надаються жителям селища і району.

На завершення учасники наради прийняли спільне рішення щодо продовження обговорення даного питання та розглянути його на наступній нараді після більш детального вивчення окремих важливих моментів.

Інформація Краснопільської районної ради.

Поділитися цим:
Loading Likes...

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: