Шaнoвнi вибopцi Миpoпiльcькoї, Зaпciльcькoї, Ciннiвcькoї, Мaлopибицькoї ciльcькиx paд!

42207387

У зв’язку з призначенням 18 грудня 2016 року перших виборів депутатів та голови Миропільської сільської об’єднаної територіальної громади (постанова Центральної виборчої комісії від 07.10.2016 року № 437 “Про перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 18 грудня 2016 року” відділ ведення Державного реєстру виборців апарату Краснопільської районної державної адміністрації звертається до мешканців зазначених сільських рад, які мають право голосу, з пропозицією перевірити свої персональні дані, внесені до автоматизованої інформаційно-телекомунікаційної системи “Державний реєстр виборців” з метою складання якісних списків виборців. 

Особливо це стосується виборців:
 які голосуватимуть вперше (досягли 18-річчя);
 колишніх військовослужбовців строкової служби;
 громадян, які повернулися з місць позбавлення волі;
 громадян, які прибули із закордону та знялись з обліку в МЗС;
 громадян, які під час останніх виборів у списках виборців виявили неточності в своїх персональних даних або взагалі були відсутні в них та не звернулись до відділу ведення Державного реєстру особисто.

З 29 жовтня 2016 року, за оголошенням Центральної виборчої комісії, розпочато виборчий процес. Звертаємо увагу, що відповідно до статті 3 Закону України “Про місцеві вибори” право голосу на місцевих виборах мають громадяни України, які мають право голосу відповідно до статті 70 Конституції України, належать до відповідної територіальної громади та проживають в межах відповідного територіального округу.

При цьому, згідно з частинами другою, третьою вказаної статті належність громадянина до відповідної територіальної громади визначається його зареєстрованим місцем проживання, яке засвідчується на місцевих виборах паспортом громадянина України або тимчасовим посвідченням громадянина України (для осіб, недавно прийнятих до громадянства України).

Уточнити свої персональні дані виборці можуть за адресою: вул. Мезенівська, 2, смт Краснопілля, приміщення Краснопільської районної державної адміністрації, 2-й поверх, кабінет №27, тел. 7-15-57.

При собі необхідно обов’язково мати паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина (якщо особа нещодавно набула громадянство України). Прийом громадян здійснюється щоденно, окрім вихідних, з 8-00 до 17-00, в п’ятницю з 8-00 до 16-00 (обідня перерва з 12-00 до 13-00).

В мережі Інтернет громадяни можуть отримати інформацію про включення їх до Реєстру відвідавши “Особистий кабінет виборця”. Цей програмний ресурс функціонує на офіційному веб-сайті “Державний реєстр виборців” (www.drv.gov.ua).
Відділ ведення
Державного реєстру виборців
апарату Краснопільської
райдержадміністрації

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo
http://krasnews.at.ua/news/shanovni_viborci_miropilskoji_zapsilskoji_sinnivskoji_maloribickoji_silskikh_rad/2016-10-31-6970

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: