Тypнip з вoлeйбoлy cepeд ocвiтян

31284898

 

25955849.jpg

З ініціативи райкому профспілки працівників освіти, відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації кожного року на весняних канікулах проводиться районний турнір з волейболу серед працівників закладів освіти.

Позмагатися прибули команди Миропільського, Запсільського НВК, ДЮСШ, по декілька представників Ряснянського, Чернеччинського НВК, Славгородської ЗОШ І-ІІІст. та вчителі фізкультури майже з усіх загальноосвітніх навчальних закладів.

Відкрив турнір начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації І.Матлахов, який побажав учасникам успіхів у змаганні і продовжувати цю хорошу традицію і надалі. До учасників змагань завітали голова райдержадміністрації Ю. Яремчук, голова районної ради В.Савоненко та директор держлісгоспу, депутат районної ради В.Мороз. Вони побажали учасникам змагань здоров’я, витримки та успішного проведення турніру.

Не дивлячись на те, що змагання проходили у запеклій напруженій боротьбі всі учасники отримали позитивні емоції та задоволення.

Переможцями змагань стали команди Миропільського НВК –І місце, Запсільського НВК –ІІ місце, ДЮСШ –ІІІ місце. Вони були нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, райкому профспілки працівників освіти і грошовими преміями.

Спонсором змагань виступив райком профспілки працівників освіти і науки України.
В.Ревуцька,
голова райкому профспілки
працівників освіти

 

http://krasnews.at.ua/news/turnir_z_volejbolu_sered_osvitjan/2017-04-04-7602
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: