Відбулась шістнадцята сесія Краснопільської районної ради

ses1

Вчора, 19 квітня відбулась шістнадцята сесія Краснопільської районної ради сьомого скликання, порядок денний якої складався з 27 питань. Відкрив і провів пленарне засідання голова районної ради Віталій Савоненко.
У роботі сесії взяли участь тимчасово виконуючий обров’язки голови районної державної адміністрації Сергій Хрупа, депутат обласної ради Юрій Яремчук, керівники правоохоронних органів, керівники районних служб, структурних підрозділів, комунальних установ, селищні, сільські голови, представники громадськості та преси.
Питання, що виносились до порядку денного шістнадцятої сесії відповідно до Регламенту роботи районної ради, попередньо розглядались на засіданнях профільних комісій, спільному засіданні постійних комісій та президії ради.
На початку роботи пленарного засідання голова районної ради Віталій Савоненко привітав депутата районної ради Валентину Корнієнко з ювілейним Днем народження та вручив Пам’ятну адресу.
На розгляд народних обранців було презентовано Програму розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Краснопільського району на період до 2020 року. Слід зазначити, що метою затвердження даної програми є створення організаційно-економічних умов для ефективного, соціально спрямованого розвитку аграрного сектору району, та забезпечення продовольчої безпеки регіону.
Далі депутати проголосували за внесення змін до ряду програм: Районної програми на 2015-2017 роки щодо соціальної підтримки, адаптації військовослужбовців, учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, вшанування пам’яті загиблих, Комплексної районної цільової програми для пільгових категорій населення на 2016-2019 роки, Програми економічного і соціального розвитку Краснопільського району на 2017 рік, районної цільової програми з реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2017-2019 роки.
У ході роботи депутати також заслухали інформації про виконання наступних програм: Програми соціального захисту населення в Краснопільському районі на 2013-2016 роки, Програми розвитку фізичної культури і спорту в Краснопільському районі на 2013-2016 роки та про хід виконання у 2016 році районної комплексної програми “Освіта Краснопільщини у 2016-2018 роках”.
Одностайним рішенням депутати Краснопільщини підтримали утворення Краснопільського освітнього округу, визначення опорною школою Краснопільську ЗОШ І-ІІІ ступенів та реорганізацію Краснопільського НВК, Михайлівського НВК, Наумівської ЗОШ І ступеня у філії Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Під час подальшого обговорення депутати затвердили список присяжних Краснопільського районного суду Сумської області, розпорядження голови районної ради, прийняті у міжсесійний період, розглянули низку питань, що стосуються управління майном комунальної власності, а також затвердили технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.
Слід зазначити, що шістнадцята сесія виявилася досить продуктивною, адже загалом протягом трьох годин своєї роботи депутати прийняли майже тридцять важливих для району рішень.
Відповідно до чинного законодавства усі рішення районної ради та результати поіменного голосування депутатів розміщені на офіційному веб-сайті районної ради у розділах «Документи районної ради» та «Результати голосувань».

Інформація Краснопільської районної ради.

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: