У Краснопіллі був проведений профілактичний захід на тему: «Профілактика алкогольної залежності»

alc

Загальновідомо, що будь-яку хворобу легше запобігти, ніж лікувати. Алкоголізм – не виняток, так як є важким фізичним і психічним захворюванням.

24 жовтня 2016 року у Краснопіллі Краснопільським районним сектором кримінально-виконавчої інспекції спільно з Краснопільским РЦСССДМ був проведений профілактичний захід на тему: «Профілактика алкогольної залежності» з засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, які перебувають на обліку кримінально-виконавчої інспекції, з метою уникнення повторних правопорушень, виникнення залежності, спонукання підоблікових до ведення здорового способу життя.

В рамках заходу було проведено пізнавальну бесіду, під час якої учасники отримали корисну інформацію про причини, симптоми та методи лікування алкоголізму.

В своєму виступі провідний спеціаліст Краснопільського РЦСССДМ зауважила, що найчастіше на вчинення правопорушень людей штовхають скрутне матеріальне становище, а також безробіття. Не останню роль відіграє схильність до вживання наркотичних речовин та спиртних напоїв. Тому вона застерегла осіб, які перебувають на обліку у кримінально-виконавчій інспекції, вести здоровий спосіб життя та налаштуватися на створення мотивації до позитивних змін в їх житті.

На завершення зустрічі з присутніми проведено тестування «Чи шкодить алкоголь Вашому здоров’ю?».

Джерело: http://krn.sm.gov.ua/index.php/uk/8-novini/3741-profilaktika-alkogolnoji-zalezhnosti

 

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: