У Краснопіллі відбулися урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери

2 листопада в Малому залі Краснопільського районного Палаці культури відбулись урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери.

Працівників сфери вітали Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, голови райдержадміністрації Сергій Хрупа та районної ради Віталій Савоненко. Вони підкреслили необхідність і значущість благородної праці тих, хто не лише за професійним обов’язком, а за покликом серця присвячує себе служінню людям, що потребують особливої допомоги, підтримки та турботи. Побажали всім представникам галузі міцного здоров’я, достатку, оптимізму і творчого зростання, віри і впевненості у завтрашньому дні. А кращим працівникам сфери були вручені відзнаки та спільні грамоти селищної ради, районної державної адміністрації та районної ради.

– Кожен день для вас – це напружена копітка праця, адже незважаючи на вихідні чи свята уразливим категоріям населення має бути приділена належна увага. Ви та ключова ланка, яка забезпечує виконання соціальних обов’язків держави перед громадянами, – зазначив у своєму вітальному слові Юрій Яремчук.

Святкового настрою додали виступи аматорів сцени районного Палацу культури.
Поділитися цим:
Loading Likes...

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: