Урочистості до Дня вчителя відбулися в Краснопіллі

У першу неділю жовтня своє свято відзначають представники однієї з найбільш шанованих у суспільстві професій – освітяни.

Урочистий районний захід, приурочений до Дня вчителя, відбувся 4 жовтня, у Великому залі районного Палацу культури. Кожен День учителя – це привід сказати слова вдячності вчителям за їхню важку працю, терпіння, мудрість і любов, відзначити кращих по професії.

Вклонитися низько вчительській долі, невтомній праці сіяча розумного, доброго, вічного. І сьогодні у залі зібрали представників професії – вчителів, вихователів, інших працівників сфери освіти аби відзначити їхню роль і заслуги та неоціненний внесок у розвиток суспільства.

Багато теплих слів і щирих побажань було сказано вчителям. Освітян привітали з професійним святом заступник голови Краснопільської районної ради Іван Гавенко, голова райдержадміністрації Сергій Хрупа та начальник відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА Іван Матлахов, голова профспілкової організації Валентина Ревуцька.

У своєму зверненні І.В. Гавенко зазначив, що навчання дітей – це дуже складне завдання, але педагоги Краснопільщини з ним успішно справляються.

«Велика удача – зустріти в дитинстві, в юності по-справжньому талановитих наставників, освічених, ініціативних, мислячих і цілеспрямованих. Від ваших знань і моральних цінностей чималою мірою залежить, якими виростуть наші діти. Щиро дякую за вашу нелегку, але таку важливу працю», – сказав Іван Васильович.

Під оплески залу багато вчителів отримували відзнаки районного рівня, квіти і музичні дарунки. Пісні, що торкалися серця, щирі аплодисменти, радість і гордість за успіхи колег, багато приємних сюрпризів – захід видався особливо душевним.

Атмосфера, яка панувала в залі під час свята дарувала дивовижне відчуття єднання, а ще гордість за те, що освітяни Краснопільського району талановиті, творчі, справжні професіонали.

Інформація Краснопільської районної ради.

Поділитися цим:

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: