Кpaca вpятyє cвiт

rasa2017

У районному Палаці культури відбувся конкурс краси та грації “Красуня Краснопільщини-2017”, в якому взяли участь 8 учасниць з Краснопільського району. Юні, вродливі, талановиті дівчата: Литовка Ірина( Краснопільська ЗОШ І-ІІІ ступенів), Шатьорна Марина(Славгородська ЗОШ І-ІІІ ступенів), Бондарєва Каріна( Угроїдська ЗОШ І-ІІІ ступенів), Семенова Вікторія (Краснопільська ЗОШ І-ІІІ ступенів), Велітченко Лілія (Великобобрицька ЗОШ І-ІІІ ступенів), Кончукова Софія (Угроїдська ЗОШ І-ІІІ ступенів), Логоша Інна (Бранцівський НВК), Комісар Анна (Самотоївська ЗОШ І-ІІІ ступенів) змагались за титул “Красуня Краснопільщини-2017”.


Організаторами дійства виступили відділ освіти, молоді та спорту та відділ культури та туризму Краснопільської районної державної адміністрації. Метою заходу є сприяння розвитку творчих можливостей дітей та юнацтва, виховання любові до прекрасного, залучення молоді до творчої діяльності, розкриття її творчої індивідуальності, зміцнення творчих стосунків між старшокласниками району, відродження та популяризація традицій української культури у формуванні світогляду та духовності підростаючого покоління, набуття цілісного сприйняття образу жіночої краси, залучення до участі у патріотичному русі, а також виховання духовних, морально – етичних цінностей, любові до України, рідного краю, а також сприяння реалізації комплексної програми “Молодь Краснопільщини”.

50359513.jpg

Учасниці готувалися за місцем навчання, а фінал конкурсу пройшов в районному Палаці культури за такою конкурсною програмою: конкурс – візитка “Жіноча врода – багатство України”, конкурс талантів “Краснопільщина має талант!”, конкурс дефеле у власних сукнях з викидних матеріалів “Перлини творчої краси”. Окрім природної краси та шарму дівчата мали продемонструвати свої таланти і проявити акторські здібності та харизму. Організатори підійшли по новому до проведення заходу, учасниці були в сучасних українських сукнях, представляли себе, та розповідали про українську символіку, легенди, традиції, звичаї.

89959762.jpg

35510125.jpg

Глядачі тепло зустрічали кожен виступ конкурсанток, а вболівальники не стримували емоцій.

Фінал конкурсу був дуже емоційний: Міс глядацьких симпатій стала Анна Комісар, ІІ віце міс стала Віка Семенова, І Віце міс- Бондарєва Каріна, а дві учасниці: Марина Шатьорна та Аня Комісар отримали рівну кількість балів і стали юними переможницями конкурсу краси та грації “Красуня Краснопільщини -2017”. Організатори заходу не могли передбачити такого фіналу і тому пообіцяли влаштувати урочисте нагородження в інший день.

21762258.jpg

Подарунки отримала кожна учасниця, дякуючи сільським та селищним головам, які підтримали цінними подарунками юну красуню своєї громади. Почесну місію вручити ці подарунки мав Хомічов І.П.- голова асоціації сільських та селищних рад. Голова Краснопільської районної державної адміністрації Ю. А. Яремчук презентував подарунки та переможницям грошові премії. Всі учасниці отримали квіти і бурхливі оплески глядачів. Організатори заходу дякують всім, хто підтримав і допомагав провести цей захід. Ми вдячні аматорам сцени О.Бирченко, В.Рудоман, В.Дубляк, колективам “Доміно”, “Щасливе дитинство” – ваші художні номери були найкращими подарунками для глядачів. Журі конкурсу мали найскладнішу роботу, але ви були упевнені та неупереджені, ми вам вдячні! Юні красуні Краснопільщини, будьте завжди впевнені у собі та знайте – кожна з вас найкраща!

Можемо з впевненістю сказати, що дівоча врода здатна розтопити кригу в людських серцях, зробити їх більш добрими і чуйними, допомогти забути про свої проблеми і перенестися в інший світ, який буде дарувати лише усмішку та любов.
О.Рудоман,
методист з питань молодіжної політики.

 

http://krasnews.at.ua/news/krasa_vrjatue_svit/2017-04-20-7667
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: