ВIДВIДAЛИ ЗEМЛЯКIВ У ЗOНI AТO

s34804228

Голова облдержадміністрації Микола Клочко, голови Краснопільської Юрій Яремчук та Тростянецької Дмитро Назаренко райдержадміністрацій побували в Авдіївці, де несуть службу військовослужбовці 58 окремої мотопіхотної бригади. Разом вони передали хлопцям гуманітарну допомогу та вітання від жителів Сумщини. Делегація від області привезла із собою в зону АТО оргтехніку, будівельні матеріали, інструменти та продукти харчування.s33990020.jpg
Принагідно Микола Клочко вручив військовослужбовцям грамоти за сумлінне виконання службових обов’язків, відданість Присязі та Українському народові, особисту мужність і відвагу, самовіддані дії, виявлені під час проведення антитерористичної операції, боротьбі з тероризмом за територіальну цілісність держави.

«Хлопці тримаються, настрій бойовий, і ми повинні їх всіляко підтримувати і допомагати, зокрема у земельних питаннях. Під час спілкування у бійців виникало багато питань стосовно виділення земельних ділянок, зокрема по обласному центр», – повідомив під час апаратної наради Микола Клочко.

Він закликав присутніх продовжувати співпрацю у цьому напрямку обласного центру з Сумським районом, вишукувати резерви, щоб заяви хлопців були задоволені і, як доручив Президент України, – кожен учасник АТО був забезпечений землею.

http://krasnews.at.ua/news/vidvidali_zemljakiv_u_zoni_ato/2016-09-13-6801

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: