Краснопільський відділ Охтирської місцевої прокуратури інформує

74376493

За підтриманням державного обвинувачення Краснопільського відділу Охтирської місцевої прокуратури, вироком Великописарівського районного суду від 8 грудня 2016 року засуджено громадянина Краснопільського району Б. за ч.1 ст.309 КК України за незаконне придбання, виготовлення та зберігання без мети збуту наркотичних засобів.

Так, у ході судового розгляду Б. дав показання про визнання в повному обсязі винуватості у вчиненні злочину, передбаченого ст. 309 ч. 1 КК України та підтвердив факт придбання, виготовлення та зберігання без мети збуту наркотичних засобів, а також особистого вживання шляхом паління та підтвердив, що йому достовірно було відомо, що рослини коноплі є особливо-небезпечним наркотичним засобом – канабісом.

За результатами розгляду судом затверджено угоду про визнання винуватості укладено між прокурором та обвинуваченим, гр.Б визнано винним в скоєнні злочину, передбаченого ст. 309 ч. 1 КК України, призначивши покарання у виді штрафу в розмірі ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає 1700 гривень.
А.Петров,
начальник Краснопільського відділу
Охтирської місцевої прокуратури
юрист 2 класу

 

http://krasnews.at.ua/news/zberigannja_bez_meti_zbutu_narkotichnikh_zasobiv_vid_vidpovidalnosti_ne_zvilnjae/2016-12-28-7202
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: