Змaгaлиcя юнi лижники

lll

 

84784365.jpg
У Краснопільському районі відбулись міжшкільні змагання з лижних гонок в залік XXV районних спортивних ігор школярів. Основна мета заходу  –  популяризація фізичної культури і спорту серед школярів, пропаганди здорового способу життя та формування в учнівської молоді фізичного і морального здоров’я.

У змаганні взяли участь 41 дитина із 7 навчальних закладів району. Лижні перегони, в яких змагалися дівчата та юнаки, проводилися на лижній базі Краснопільської ДЮСШ, ст. «Явір» смт Краснопілля.

Змагання проводилися окремо серед шкіл І групи – навчальні заклади І-ІІІ ступенів: Краснопільська, Славгородська, Великобобрицька ЗОШ І-ІІІ ступенів, Ряснянський НВК та Краснопільська гімназія; та ІІ групи – навчальні заклади І-ІІ ступенів: Покровська ЗОШ І-ІІ ступенів та Грабовський НВК.

73712213.jpg

За підсумком змагань у загальному заліку І місце серед шкіл І групи вибороли юні лижники з Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів, ІІ – Краснопільської гімназії, ІІІ – Славгородської ЗОШ І-ІІІ ступенів; серед шкіл ІІ групи першими стали учні з Грабовського НВК, другими – юні лижники Покровської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

53222231.jpg

За перемогу у змага94389904ннях юних спортсменів нагородили грамотами відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської районної державної адміністрації. Вітаємо  переможців! Сподіваємось, що таке спортивне свято надихнуло юних лижників  на нові перемоги.
К. Коваленко,
головний спеціаліст відділу освіти,
молоді та спорту РДА

http://krasnews.at.ua/news/zmagalisja_juni_lizhniki/2017-03-05-7472

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: