Дoпoмoжiть знaйти людинy!

52292943

Краснопільським ВП ГУНП в Сумській області встановлюється місцезнаходження гр. Шиленко Тетяни Миколаївни, 17.04.1942 р.н., мешкає за адресою: Сумська область, Краснопільський район, с. Чернеччина, вул. Садова, буд.6, яка близько 11:00 год. 30.10.2016 пішла з дому до свого домогосподарства по вул. Садова, буд.5 в с. Чернеччина та до теперішнього часу не повернулася.

Прикмети: на вигляд 75-80 років, зріст близько 150-155 см, середньої тілобудови, волосся сиве, стрижка каре, обличчя овальної форми, зморшкувате, лоб широкий, вуха великі відтопирчасті, брови широкі, рівні, очі блакитні, ніс прямий, губи тонкі.

Була одягнута: шапка в’язана коричневого кольору, хустка зеленого кольору (одягнена поверх шапки), плаття синього кольору з квітковим орнаментом, халат коричневого кольору з квітковим орнаментом, кофта на ґудзиках сірого кольору, штани коричневого кольору, плащ сірого кольору на ґудзиках, калоші чорного кольору.

Особливі прикмети: на підборідді має родимки; відсутні зуби. Пересувається повільно.

Гр. Шиленко Т.М. страждає на короткочасні розлади пам’яті, раніше неодноразово залишала місце мешкання.

При встановленні місцязнаходження просимо повідомити до Краснопільського ВП ГУНП в Сумській області по тел. (05459) 7-12-02.

О.В. Бриль,
Т.в.о. начальника Краснопільського ВП
ГУНП в Сумській області
майор поліції

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

http://krasnews.at.ua/news/dopomozhit_znajti_ljudinu/2016-11-09-7006

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: