У Краснопіллі відбулась чергова сесія районної ради

sessiya1

Сьогодні, 10 листопада відбулась одинадцята сесія районної ради сьомого скликання, яку провів голова районної ради Віталій Савоненко. Передувало сесії спільне засідання постійних комісій районної ради, на яких детально були опрацьовані всі питання порядку денного. В роботі пленарного засідання взяли участь 27 депутатів із 34 обраних, а також перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Хрупа, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств, установ, організацій району, правоохоронних органів, сільські, селищні голови, представники громадськості та засобів масової інформації.
До порядку денного сесії було внесено 18 питань. Депутати затвердили районну цільову Програму з реалізації Конвенції ООН про права дитини на 2017-2019 роки, схвалили зміни та доповнення до діючих районних програм: соціального захисту населення на 2013-2016 роки; щодо соціальної підтримки, адаптації військовослужбовців, учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, вшанування пам’яті загиблих; для пільгових категорій населення на 2016-2019 роки; зайнятості населення Краснопільського району на період до 2017 року.
Також районні обранці затвердили звіт про виконання районного бюджету Краснопільського району за 9 місяців 2016 року, внесли зміни до бюджету району на 2016 рік, кандидатуру Людмили Вінніченко погодили на посаду директора Запсільського НВК.
Серед іншого депутати розглянули та прийняли відповідні рішення, щодо використання майна районної комунальної власності. Також затвердили структуру Краснопільського районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та Положення і структуру Краснопільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в новій редакції. В ході пленарного засідання було затверджено проект землеустрою щодо встановлення (зміни) меж села Миропілля Краснопільського району Сумської області та ряд технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок на території Ряснянської та Сіннівської сільських рад.

Інформація Краснопільської районної ради.

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: