Iдeaльнi бaтьки

94182307

 

21530022.jpg

Усі батьки сподіваються, що майбутнє їхніх дітей буде щасливим, успішним і чудовим. Як можна дивитись на цих маленьких, до болю рідних людей і бажати чогось іншого? Наші надії та мрії спонукають нас робити для дітей все тільки найкраще.

Кожна людина любить і цінує свій дім, свою сім`ю. Адже будинок вважається власною фортецею, де можна сховатися від будь – яких життєвих негараздів, а люди, які в ньому живуть, які завжди зрозуміють і підтримають у важку хвилину – це і є сім`я. Роль її для кожного з нас величезна. З сім`єю пов`язані всі перші відчуття і уявлення людини, коли вона тільки починає усвідом-лювати навколишній світ. А згодом, саме в сім`ї формуються такі людські поняття, як любов і турбота. Недарма сім`ю називають осередком суспільства, малою батьківщиною – у ній формується людська особистість, відбувається виховання індивідума. Тому, зазвичай, від того, яка у людини була сім`я, залежить і те, яким він став.

Нещодавно у Краснопільському районному центрі дитячої та юнацької творчості проведено конкурсно – розважальну програму “Ідеальні батьки”.

53567710.jpg

Мета заходу полягала у вихованні поваги, взаємо-розуміння та гармонії у відносинах між дітьми та батьками.
Під час конкурсно – розважальної програми до уваги батьків та гостей були представлені: виставка декоративно – ужиткового мистецтва гуртків “Чарівна намистинка” (кер. Овєчкіна О.В.), “Сувенірчик” (кер. Завгородня Ю.О.), “Ред булл” (кер. Лебеденко С.О.) та концертні номери від хореографічних колективів “Щасливе дитинство” (кер. Ушкалова В.М.), “Доміно” (кер. Гриценко С.М.), вокального гурту “Асорті” (кер. Давиденко Т.О.), а потім батьки вихованців гуртка “Чарівна намистинка” разом з дітьми змагалися у цікавих конкурсах: “Скласти розбите серце”, “Сіамські близнюки”, “Знання – сила”, “Вгадай мелодію”, “Захисники Вітчизни”, “Ідеальний партнер”, “Дім моєї мрії”.

98505642.jpg

По закінченню заходу сім`ї Придатків, Вихрових, Заікіних, Завгородніх та Завгородніх – Костельнюків були нагороджені грамотами Краснопільського районного центру дитячої та юнацької творчості із присвоєнням звання “Ідеальні батьки 2017”.

78227305.jpg

Шановні батьки! Більше всього на світі діти прагнуть контакту з вами й потребують його. Проводьте час з вашими дітьми з користю, слухайте, чого вони хочуть, щоб ваші цілі та очікування співпадали з їхніми потребами. Ви можете здивуватись, дізнавшись, що те, що ви вважаєте для них “кращим”, насправді їм просто не потрібно.

Одне висловлювання стверджує: “Життя вимі-рюється не кількістю вдихів, які ви робите, а кількістю моментів, які захоплюють дух”. При-діляйте час особливим моментам спілкування з дітьми – адже це те, що дійсно важливо.
Оксана Овєчкіна, керівник гуртка “Чарівна намистинка”.

 

http://krasnews.at.ua/news/idealni_batki/2017-02-13-7386
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: