Кoнтpoлepи i нaдaлi фiкcyвaтимyть пoкaзи лiчильникiв житeлiв Cyмcькoї oблacтi!

86738595

У ПАТ «Сумиобленерго» просять не хвилюватися, якщо Ви або Ваші близькі не мають змоги передати покази лічильника через один із зазначених раніше способів. У компанії підкреслюють, що зняття контролерами показів засобів обліку електроенергії буде проводитися і надалі.

Однак для оперативного та більш об’єктивного розрахунку енергопостачальна компанія пропонує самостійно фіксувати показники своїх приладів обліку у два останні або три перші робочі дні місяця. Якщо ж вам не вдалося передати їх нам, не варто панікувати!

Сьогодні ПАТ «Сумиобленерго» працює над удосконаленням системи прийняття показників. Зокрема, компанія відкрила ще дві лінії для передачі показників через СМС. Тепер надсилати повідомлення з даними свого засобу обліку можна на такі номери: 050 42 42 242, 067 644 55 55 або 050 302 74 74. Але для того, щоб інформація була зарахована, Ваш номер мобільного має бути прив’язаний до бази даних енергопостачальної компанії. Щоб зробити це – повідомте в кол-центр свій номер або надішліть електронного листа з ним та своїм ім’ям на пошту: [email protected].

До того ж згодом у всіх районах Сумської області будуть відкриті додаткові стаціонарні номери для прийому показів.

 

http://krasnews.at.ua/news/kontroleri_i_nadali_fiksuvatimut_pokazi_lichilnikiv_zhiteliv_sumskoji_oblasti/2017-03-02-7454
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: