Мapинчинa мpiя

Хто з нас хоч коли-небудь не мріяв? Про кохання, про престижну роботу, про успіх у навчанні… Наші мрії підштовхували нас до рішучих дій, ми ставили перед собою мету і наполегливо йшли до неї. Та, як це не дивно, втілення нашого бажання в життя залежить не лише від наших дій на шляху до неї, а й від нашої віри в успіх.

Так ще зовсім дівчинкою мріяла і Маринка Логоша. Мріяла стати дорослою, вивчитись на перукаря, зустріти принца, народити дітей. Першу мрію здійснив час. Другу – наполегливість дівчини. Третю – подарувала доля. Підростає і синочок Ваня.

Тепер вже Марина Бакро поставила собі за мету відкрити власну перукарню.

“Варто чи ні? Чи витримаю конкуренцію? Чи зможу вчасно сплатити банківську позику? Де знайти приміщення? Але бажання було сильнішим за всі сумніви. Я впевнена в своєму професіоналізмі. Люблю свою роботу, люблю людей, ставлюся з розуміння до кожного клієнта. Маю бажання вчитись та удосконалюватись. Приймаю участь у всіляких конкурсах” – сповнена натхнення та бажання працювати, ділиться враженнями чарівна, тендітна господиня новенької перукарні в центрі Краснопілля, з простою назвою “Моя перукарня”. “Довгим був шлях до отримання права на оренду приміщення. Разом з чоловіком взялися за ремонт, підвели воду. Було легко , адже все ми робили разом. Результат мене задовольняє – тут все так, як я мріяла”.

Передбачуючи відповідь, цікавлюсь: “Тож всі мрії здійснено?”. Дівчина з жартівливим обуренням відповідає: “Звичайно ж ні, маю чимало задумок. В тому числі знижки для соціально незахищених громадян. Мрію бачити багато відвідувачів. Мрію, щоб кожен з них вийшов задоволений з моєї перукарні”. У тебе все вийде, Марино! Ти маєш бажання та щиру, добру душу.
І. ЗАГОРУЛЬКО.
Газета “Перемога”

Є новини, цікаві теми? Пишіть [email protected] Телефонуйте 050-064-94-14

 

Поділитися цим:
Loading Likes...

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: