Нa Cyмщинi CБУ пoпepeдилa cпpoбy вiднoвлeння кaнaлy нeлeгaльнoгo пepeмiщeння ociб чepeз дepжaвний кopдoн

86860630

Двох чоловіків, що намагалися відновити перекритий нещодавно правоохоронцями канал нелегального переміщення осіб через державний кордон України, затримали співробітники СБУ спільно з прикордонниками в Охтирці на Сумщині.

10 січня ц.р. у ході проведення спецоперації правоохоронці задокументували факт незаконного перетину кордону з боку Росії зловмисниками та нелегалом, якого вони перемістили на територію України поза встановленими пунктами пропуску. Всі троє були затримані поблизу автозаправки на околиці Охтирки.

Встановлено, що перевізники нелегала є поплічниками росіянина, який здійснював незаконне переправлення осіб через державний кордон України за сприяння працівників Прикордонної служби ФСБ РФ між російським населеним пунктом Прилісся та українським Тур’я, що у Краснопільському районі і був днями затриманий співробітниками СБУ спільно з прикордонниками.

Триває досудове розслідування в рамках кримінального провадження, відкритого СБ України за ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України, вчинене організованою групою) Кримінального кодексу України.
Прес-група УСБУ в Сумській області

 

http://krasnews.at.ua/news/na_sumshhini_sbu_poperedila_sprobu_vidnovlennja_kanalu_nelegalnogo_peremishhennja_osib_cherez_derzhavnij_kordon/2017-01-11-7256
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: