Нe cлoвaми, a кoнкpeтними cпpaвaми

s22605152

Серед переліку тих завдань, які сільські ради визначають для себе першочерговими, безумовно, на провідних позиціях перебувають питання соціального захисту громадян, передусім родин учасників АТО. Звичайно, самотужки сільському голові, без підтримки підприємців, сільгоспвиробників і просто небайдужих громадян вирішувати ці та інші питання було б вкрай важко. Взяти хоча б Самотоївську сільську раду, де 48 учасників АТО. Один з них, Антон Зайцев, нині воює на передовій, тоді як вдома на нього чекає і хвилюється бабуся, інвалід першої групи Анна Іванівна Явтушенко. А тут ще й зима не за горами, треба їй і тепло в хаті думати.

– Є у селі підприємці, які займаються виробництвом паливних пелетів: Сергій Калініченко і Євген Габенко. – розповідає Самотоївський сільський голова Іван Перерва. – Ми хотіли придбати цей вид палива для бабусі учасника АТО А. І. Явтушенко, адже пелети і горять гарно, і тепла багато дають. Проте підприємці-волонтери, дізнавшись, про кого йде мова, відмовились від оплати, забезпечивши бабусю 700 кілограмами деревних гранул.

Приємно, що у селі є люди, які допомагають воїнам АТО, членам їх родин, не словом, а ділом. Якщо говорити про Антона Зайцева, то він служить в еліті українського війська – морській піхоті і наразі стримує агресора на передовій. Приклад сільських підприємців вкотре доводить, що ми повинні показати свою підтримку тим, хто живий. Тим, хто не бачить ні сну, ні відпочинку. Тим, хто кожен день чує свист куль і снарядів, бачить смерть своїх друзів. Лише відчуваючи нашу підтримку, вони продовжують боротьбу, бо знають, що за ними стоїть народ України.
Інф. «Перемоги»

 

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: