OБГOВOPИЛИ AКТУAЛЬНI ПИТAННЯ CЬOГOДEННЯ

pfuu

 

 

69854176.jpg

18 листопада 2016 року у Великописарівському об’єднаному управління Пенсійного фонду України Сумської області під головуванням начальника управління Анатолія ПЕТРОВА відбулася службова нарада спеціалістів управління.

Перед початком наради з днем народження привітали свою колегу головного спеціаліста відділу обслуговування громадян Світлану КОНДРАТЕНКО. Колеги побажали їй міцного здоров’я, щастя, миру, нових досягнень на трудовій ниві.

На нараді було проаналізовано стан роботи по своєчасному нарахуванню та виплаті пенсій, обговорили графіки виплати пенсій та заходи по забезпеченню в подальшому рівномірного розподілу коштів, своєчасного нарахування та виплати пенсій пенсіонерам району із залученням їх до отримання пенсій через установи банків.

Також розглянуто питання щодо продовження проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи управління, насамперед провівши найближчим часом засідання “школи майбутнього пенсіонера”, також було розглянуто стан підписки періодичних видань ПФУ на 2017 рік.
Інф. Великописарівського об’єднаноого управління
Пенсійного фонду України

Джерело: Краснопілля 04_kray_logo
http://krasnews.at.ua/news/obgovorili_aktualni_pitannja_sogodennja/2016-11-20-7045

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: