УМIЛE ГOCПOДAPЮВAННЯ – ТУPБOТA ПPO МAЙБУТНЄ УКPAЇНИ

76272291

Щорічно в третю неділю листопада в Україні відзначається День працівника сільського господарства. Сільське господарство – основа основ. Фактично це база всього життя. Без нього не було б нормального існування не тільки в сільському середовищі, але і в міському. Працівник сільського господарства – цар і бог всієї продуктивної бази країни. Сільськогосподарська наука зовсім непроста. Щоб праця на рідних теренах приносила плоди, потрібні і знання,і любов до землі. І нехай ростуть великі міста, трудівники сільського господарства завжди будуть у пошані на Землі!

Кожного року учні Ряснянського НВК вітають працівників сільського господарства ТОВ «Ряснянське» з їхнім професійним святом. На особливу увагу заслуговує генеральний директор товариства Штукін М.О., який не стоїть осторонь проблем шкільної родини, завжди надає спонсорську допомогу.

Завдяки небайдужості Миколи Олексійовича учні та вихованці нашого закладу вже декілька років поспіль отримують подарунки до свят, бо вони – діти й онуки працівників товариства. Його турбота проявляється в усьому: наданні продуктів харчування під час літнього оздоровлення дітей; у придбанні мультимедійного обладнання, сучасних класних дошок для окремих навчальних кабінетів; у підвозі учнів до школи, на екскурсії, конкурси і змагання; у матеріальній допомозі на обладнання харчоблоку. Щорічна оранка пришкільної ділянки, очистка каналізації – це ті «дрібниці», без яких нам важко обійтись. Із великою увагою ставиться Штукін М.О. до педагогічного колективу.

Він вважає, що вчитель – це людина, яка заслуговує на повагу і підтримку. Тому кожного року в День працівника освіти ми отримуємо привітання від генерального директора товариства. А в кінці навчального року – зерно для домашнього господарства. Учитель трудового навчання, яка приїхала в село з Луганської області, проживає і харчується в готельному комплексі ТОВ «Ряснянське». За все це глибока шана й подяка від колективу закладу.

Нам відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Але лише завдяки Вашій наполегливій праці та умілому господарюванню досягнення в сільському господарстві останніх років стають загальновизнаними.
Тож хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші поля, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту України та покращенню добробуту всього українського народу.
Король Л.І.
педагог- організатор Ряснянського НВК

 

http://krasnews.at.ua/news/umile_gospodarjuvannja_turbota_pro_majbutne_ukrajini/2016-12-01-7098
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: