Xвaлa pyкaм, щo пaxнyть xлiбoм!

54270449

 

 

84788349.jpg

З нагоди Дня працівників сільського господарства в Осоївському будинку культури відбувся святковий концерт.

Розпочали свято піснею «Україна – це я, Україна – це ти…» Л. Левченко, І. Левченко та Н. Бобирєва. Сільський голова О.В.Бондар щиро подякував хліборобам, механізаторам, тваринникам, працівникам бухгалтерії ТОВ АФ «Хвиля», заправникам, побажав у день професійного свята міцного здоров’я, людського щастя та мирного неба і в кожному домі щоб були добро та злагода, адже село живе і працює завдяки невтомним трудівникам, які за будь – якої погоди знаходяться на робочих місцях, та які постійно дбають про землю.

09473624.jpg

71072016.jpg

Гурт « Берегиня» у складі завідуючої Осоївським будинком культури Н,Г. Скороход, В.І.Бережної, Г.М.Загорулько, В.В. Лизогуб, О.М.Левченко, Н.П Кострубяк, К.С. Скороход весело та сердечно привітали всіх присутніх в залі, не забувши також про колишніх працівників – пенсіонерів, щиру вдячність висловили заслуженому агроному В.А.Заїці та А.І Садовому.

Запальними піснями вітали О.І.Денисенко, Н.Г.Скороход, Г.М.Загорулько. Також брали участь найменші учасники концерту, учні 6 класу Осоївського НВК В. Денисенко, А. Бережна, Ю.Лазоренко привітали всіх танцем та піснями. На завершення програми прозвучала пісня « Побажання» у виконанні Ю.Лазоренко.
Ось і завершилося свято, всіх привітали , ні про що не забули навіть вечір осінній наче пошепки сказав: «Руки хлібороба повинні пахнуть хлібом!»
Інф. Осоївського будинку культури

 

http://krasnews.at.ua/news/khvala_rukam_shho_pakhnut_khlibom/2016-12-01-7097
Джерело: Краснопілля 04_kray_logo

Поділитися в соц. мережах

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: