Вiдбyлocь пepшe плeнapнe зaciдaння пepшoї ceciї Кpacнoпiльcькoї paйoннoї paди cьoмoгo cкликaння

07321491.jpg

18 листопада відбулось перше пленарне засідання першої сесії Краснопільської районної ради сьомого скликання, в якій взяли участь 34 депутати із 34 обраних, голова та заступники голови, начальники відділів, управлінь райдержадміністрації, керівники підприємств та установ, сільські, селищні голови, керівники правоохоронних органів, представники громадсько-політичного життя району та засобів масової інформації.

Відкрила засідання голова районної виборчої комісії Людмила Найденко, яка відповідно до вимог чинного законодавства проінформувала раду про результати виборів депутатів Краснопільської районної ради сьомого скликання та визнання їх повноважень.

70898288.jpg

Після вручення новообраним депутатам посвідчень, було прийняте відповідне рішення про підсумки виборів. Далі головування здійснювала утворена депутатами тимчасова президія у кількості 5 чоловік, до складу якої ввійшли представники політичних сил, що набрали найбільшу кількість голосів виборців.

84075188.jpg

Відбулись вибори голови районної ради, на цю посаду було висунуто двох кандидатів Віктора Побідинського та Віталія Савоненка. Більшістю голосів головою Краснопільської районної ради обрано Віталія Савоненка.

А висунутий на посаду заступника голови районної ради депутат Григорій Маслюк не набрав необхідної кількості голосів, тому питання обрання заступника голови районної ради було перенесено на наступну сесію.

02068183.jpg

Наприкінці пленарного засідання голова районної ради Віталій Савоненко подякував колегам-районним обранцям за підтримку, подякував і тим хто, голосував за іншого кандидата, бо це означає, що є над чим замислитись і працювати. Пообіцяв, що зробить все можливе для об’єднання самоврядування району в одну злагоджену, потужну, професійну і дієву команду, яка зможе подолати будь-які виклики сьогодення.
Інф. районної ради.

Є новини, цікаві теми? Пишіть [email protected] Телефонуйте 050-064-94-14

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: