Головні причини працювати стоячи

laptop2mon_white

Напевно кожному знайома фраза «рух – це життя». Однак сучасна людина став мимовільним заручником сидячого способу життя. Завдяки науковому прогресу важку і трудомістку роботу зараз за нас виконують машини. Фізичне навантаження людей значно зменшилася. Багато хто проводить свій робочий день, сидячи за ПК, а ввечері – лежачи на дивані біля телевізора. Все це призводить до незворотних процесів в організмі. Але вихід є! Сьогодні можна придбати спеціальний стіл для роботи стоячи. Подивитися моделі і їх особливості, а також замовити ви зможете на сайті https://stiystil.com.ua.

П’ять причин працювати стоячи
Малорухливість – бич сучасного світу. Сидячий спосіб життя повільно, але вірно приводить до проблем зі здоров’ям:
1. Зайва вага. Багато офісних працівників і працівниці помічають, що вже через кілька років сидячої роботи їм доводиться купувати одяг на один-два, а то і три розміри більше. Зайві кілограми набираються легко і непомітно. А ось позбавитися від них – ціла проблема. На думку експертів, робота стоячи за спеціальним столом дозволить за півроку схуднути на 3-4 кг.
2. Порушення роботи серця і судин. Американські вчені провели дослідження, результати якого багатьох просто шокували. Ризик отримати інфаркт у людей, які проводять більшу частину дня в положенні сидячи, збільшується на 54%. Пасивне проведення часу зменшує життя людини на кілька років.
3. Болі в шийному і хребетному відділі. Більшість офісних працівників уже через кілька років сидячої роботи починають скаржитися на болі в спині і шиї. Малорухливість призводить до остеохондрозу і сколіозу. Щоб цього уникнути, потрібно регулярно робити комплекс спеціальних вправ. Відмінним рішенням стане придбання спеціального офісного столу.
4. Захворювання нирок і ендокринної системи. Проведені десятки досліджень по всьому світу довели, що сидячий спосіб життя може призвести до розвитку цукрового діабету, онкології і хвороб нирок. У жінок, нерухомо сидять більше трьох годин в день, захворювання нирок і сечовивідних шляхів зустрічають на 30% частіше.
5. Зниження продуктивності. Вже ні для кого не секрет, що малорухливість значно знижує продуктивність праці. Багато офісних працівників після кількох годин сидіння за ПК відчували сонливість, а їх працездатність починає знижуватися.
Під час роботи стоячи збільшується вироблення тестостерону і виробляється менше «гормону смерті», людина втрачає більше калорій, а його продуктивність збільшується.

Поделиться в соц. сетях

Опубликовать в Google Buzz
Поділитися в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Поділитися в Однокласниках

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: