БЮPO БEЗOПЛAТНOЇ ПPAВOВOЇ ДOПOМOГИ ПPИЙНЯЛO ПEPШOГO КЛIЄНТA

bpd1

Ще одним свідченням утвердження України як правової, демократичної держави стало відкриття у нашому районі бюро правової допомоги, яке розпочало діяти у Краснопіллі у приміщенні комунального управління юстиції з 1 вересня 2016 року.

У церемонії його урочистого відкриття взяли участь голова Краснопільської районної ради Віталій Савоненко, Краснопільський селищний та Самотоївський сільський голови Іван Хомічов та Іван Перерва, директор Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Валентина Трошечко, представник регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області Наталія Поставська, керівник бюро Сергій Куцеренко, представники громадськості. До того ж головою Сумського прес-клубу Аллою Федориною було організовано прес-тур, до якого долучилися адвокати та керівники представницьких органів району.

Учасники заходу наголошували на важливості безоплатної правової допомоги для жителів Краснопільщини, адже тепер вони мають можливість звернутися сюди з таких питань, як переоформлення спадку, порядок виплати аліментів, розлучення сімейного подружжя, розподіл майна, встановлення факту родинного зв’язку, позбавлення батьківських прав тощо.

Урочисто перерізається стрічка і всі присутні на заході запрошуються до офісу, де оглянули його матеріально-технічну базу, умови для роботи працівників бюро з клієнтами, до речі, вони чудові.

s23853932.jpg

Цього ж дня був прийнятий перший клієнт, ним став учасник АТО Іван Демидов з с. Великий Бобрик. Він отримав вичерпну консультацію і правову допомогу з питань, що його турбують.

http://krasnews.at.ua/news/bjuro_bezoplatnoji_pravovoji_dopomogi_prijnjalo_pershogo_klienta/2016-09-02-6770

Поділитися в соціальних мережах

Опубликовать в LiveJournal
Поділитися в Однокласниках
Рейтинг: 0

Автор публикации

Громадський портал Краснопілля - Редактор 8
не в сети 21 годину

Громадський портал Краснопілля - Редактор

Комментарии: 8Публикации: 5848Регистрация: 29-04-2016

Напишіть відгук

Увійти за допомогою: