На базі Самотоївського ЗДО«Колосок» Краснопільської селищної ради відбулося засідання методичного об’єднання вихователів

Якісна дошкільна освіта надважлива вимога суспільства й держави. Одним із важливих показників якості освіти є здатність дітей орієнтуватися у реаліях життя та досягати успіху.

14 листопада 2018 року на базі Самотоївського ЗДО (ясла-садок) «Колосок» Краснопільської селищної ради відбулося засідання методичного об’єднання вихователів на тему: «Формування економічних уявлень у дітей дошкільного віку».

 

Головною метою семінару було: підвищити рівень теоретичної підготовки педагогів щодо організації роботи з економічного виховання дошкільників; розширити знання педагогів з основних завдань, форм та методів соціальної та економічної освіти дошкільників; перевірити розуміння педагогами тлумачення ключових економічних понять.

 

Вихователь старшої групи Угніч Н.П., ознайомила учасників з системою роботи з даного питання та показала інтегроване заняття з дітьми старшого дошкільного віку з теми «Будемо жити в чистому селі». Учасники заходу мали можливість побувати на інтегрованому занятті з теми «Потреби та можливості моєї сім’ї», вихователя середньої групи Мороз В.О.

Практичний психолог закладу Шульга Є.Ю., провела тренінгове заняття для учасників методичного об’єднання «Формування навичок економічного мислення та економічних уявлень»

Методичне об’єднання проведено на достатньому науковому і методичному рівні, педагогами закладу використані ефективні засоби, інноваційні методи та прийоми організації дітей, якими захопили не тільки малят, а й усіх присутніх.

Поділитися цим:
Loading Likes...

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: