Світ стає щасливішим!

Цікавим видався для вихованців Центру дитячої та юнацької творчості Краснопільської селищної ради минулий тиждень, адже це був Тиждень толерантності. «Толерантність – це те, що робить можливим мир і веде від культури війни до культури миру» – так записано в Декларації принципів толерантності, ухваленій на Генеральній Конференції ЮНЕСКО в 1995 році.

Упродовж Тижня вихованці гуртків брали участь у тренінгах, навчалися розуміти тих, хто поряд, помічати позитивні якості в собі та однолітках, здобували навички толерантного спілкування. Для молодшої категорії гуртківців культорганізатор ЦДЮТ підготувала тематичну мультиплікаційну годину «Планета добра».

А учасники Клубу старшокласників «Точка зору» провели дослідження серед вихованців і педагогів. Їх цікавило питання «Що таке щастя?». І хоча відповіді були різні, усі вони були правильними.

Діти говорили про те, що щастя – це коли живеш під мирним небом, маєш багато друзів, сім’ю, чудовий відпочинок, гарну успішність, цікаві заняття, можливість купити те, що бажаєш.

Дорослі почуваються щасливими, коли мають роботу, відпочинок, достаток, приємні враження, спокій в державі і спокій у сім’ї.

Швидко промайнув Тиждень, та ми переконані, що вихованці і педагоги стали більш толерантними, а наш світ став трохи щасливішим.)

Актив учнівського самоврядування ЦДЮТ
Поділитися цим:
Loading Likes...

Залишити відповідь

Увійти за допомогою: